Een Artemide lamp zorgt voor een luxe uitstraling in huis

Voor wie geïnteresseerd is in Design verlichting is Artemide geen nieuwe naam. De lampen die Artemide produceert zijn altijd van geweldige kwaliteit en zijn echt een statement in ieder interieur.

Het merk Artemide werkt samen met verschillende designers en stijlen en dat zorgt voor een mooi gevarieerd aanbod aan lampen. Je kunt verschillende lampen aanschaffen: hanglampen, plafondlampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Ik zal een persoonlijke favoriet uitlichten en de stijl van Artemide beter omschrijven.

Tolomeo micro tafellamp voor op ieder bureau

Mijn persoonlijke favoriet is toch wel de Tolomeo. Deze lamp is ook één van de meest bekende lampen van Artemide en ik ben het daar helemaal mee eens. De lamp is stijlvol en past perfect in verschillende soorten interieurs. Het is een prachtige lamp om op jouw bureau neer te zetten en af en toe naar te kijken tijdens het werken. Als thuiswerker is het echt een eyecatcher voor op jouw bureau. De lamp is ontworpen door Michele De Luchhi en Giancarlo Fassina.

De Tolomeo is niet alleen verkrijgbaar in de tafellamp versie maar ook als Tolomeo wandlamp, vloerlamp, klemlamp, tafellamp en hanglamp. Je kunt dus ook meerdere Tolomeo’s aanschaffen en deze door het hele huis terug laten komen.

Artemide valt vaak in de prijzen

In de wereld van design interieur zijn er verschillende prijzen die worden uitgereikt. Het is erg belangrijk voor merken en designers om zulke prijzen te winnen. Als je zo’n prijs wint dan betekent dit erkenning voor jouw werk en dat is voor designers en merken natuurlijk erg belangrijk. Al jaren valt Artemide veel in de prijzen met hun kenmerkende design lampen. Dit komt vaak door de tijdloze ontwerpen en de realistische prijzen voor de lampen. De Cadmo Lamp van Karim Rashid heeft onlangs zelfs de Red Dot Award gewonnen. Een internationale award voor designers waaraan meer dan 11.000 ontwerpen mee doen.

Had jij wel eens van Artemide gehoord?

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *