Interior - Design - Lifestyle

De laatste trends op babykamer gebied

De laatste trends op babykamer gebied

Ik volg de babykamer trends op de voet. Daar heb ik alle reden toe, want ik ben in verwachting van mijn tweede kindje. Bij de komst van de eerste heb ik de trends niet echt in de gaten gehouden. Dat is nu wel anders en ook leuk om te ontdekken wat er allemaal in is.

Misschien zie jij de laatste tijd ook overal pluchen dierenhoofden? Die er uitzien om te knuffelen, maar die je aan de muur ophangt. Dat is echt een van de babykamer trends op het gebied van decoratie. De inrichting van de babykamer begint echter eerst bij de basis, zoals het kiezen van  kleuren en materialen.

Mega cute
Paarse tinten

Pasteltinten zijn weer helemaal in!

Soms zie je dat woontrends op het hele interieur van toepassing zijn. Dat is nu ook het geval met kleuren. Pasteltinten zijn namelijk weer helemaal in. En niet alleen roze en blauw. Maar juist veel geel, groen, paars en lichte kleuren als licht bruin of grijs. Wij hebben ervoor gekozen om niet het geslacht van onze baby vooraf te willen weten. Daarom wordt de babykamer ook niet lichtroze of babyblauw geschilderd, maar voorzien van een heel lief mintgroen behangetje. Dat past zeker in combinatie met de materialen waar onze voorkeur naar uitgaat zowel in een jongenskamer als in een meisjeskamer.

okergeel!
Helemaal ecologisch

Hout en ecologische materialen als een van de babykamer trends

De kleur is duidelijk. Nu is het nog leuk om op zoek te gaan naar de meubeltjes voor de babykamer. Ook hierin volg ik de babykamer trends van dit moment. Gelukkig sluiten de trends aan bij mijn eigen voorkeur en natuurlijk ook bij die van mijn partner. Onze keuze is gevallen op natuurlijke materialen. Hout in een natuurlijke kleur en dus niet voorzien van een andere kleur krijgt onze voorkeur. Daarbij let ik ook vanwege het milieuvriendelijke aspect op de keuze voor ecologische materialen. In gedachten is onze babykamer al klaar. Nu alleen nog de spulletjes aanschaffen.

Super neutraal

Love de mintgroen

Inspiratie

Op de 9 maanden beurs heb ik mega veel inspiratie opgedaan. Vooral de pluche koppen aan de muur kunnen echt in elke kinderkamer. De kamertjes zijn weer zoet en lief, helemaal mijn smaak!

Wat vind jij van de babykamer trends van dit jaar?3 thoughts on “De laatste trends op babykamer gebied”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge


%d bloggers liken dit: