Interior - Design - Lifestyle

Balkon en bloemen, hoe fleur je je balkon op

Balkon en bloemen, hoe fleur je je balkon op

Het is heerlijk om een lekker vrolijk balkon te hebben maar hoe kun je er nu voor zorgen dat je een vrolijk balkon hebt? Bloemen! Het antwoord is bloemen, bloemen zijn natuurlijk altijd vrolijk en passen goed bij een mooi balkon. Vandaag geef ik je tips om bloemen goed te gebruiken om zo je balkon op te kunnen fleuren. Want het is waarschijnlijk lastig om te bepalen waar je mee kunt beginnen en hoe je kunt starten met het opfleuren van jouw balkon.

Kies bloemen die bij het balkon passen

Een balkon heeft vaak een kleur of een sfeer. Het is aan te raden om te kiezen voor bloemen die bij die sfeer passen. Als je huis rood is, dan kun je het beste ook kiezen voor bloemen met een rode tint. Dit zorgt ervoor dat je eenheid creëert en dat zorgt er weer voor dat je balkon opfleurt. Ben je slecht met het onderhouden van bloemen en water geven? Dan kun je beter kiezen voor nep bloemen, natuurlijk wel mooie zodat de sfeer goed en natuurlijk blijft.

Gebruik het hek/ de railing

Meestal wordt het gezien als het minst mooie deel van een balkon en daar kun je juist gebruik van maken. Je kunt namelijk het hek of de railing super goed gebruiken om met bloemen te versieren. Je kunt verschillende soorten bloemen gebruikt om het materiaal van het hek te verbloemen. Dit kun je doen door flexibele bloemen aan te schaffen die je om het hek heen kunt vlechten. Maar je kunt ook een bak kopen die je aan het hek hangt en die kun je vervolgens vullen met bloemen naar keuze. Het is een goede manier om te zorgen dat je balkon echt een fijne sfeer krijgt.

Krijg jij ook meteen zin om jouw balkon een make-over te geven en helemaal op te fleuren met bloemen?

bloemen op balkonGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge


%d bloggers liken dit: