Breng design in je interieur met een klok!

Je kunt op allerlei manieren design toevoegen in je interieur. Bijvoorbeeld door middel van grote meubels, zoals een eettafel of kast. Natuurlijk kun je ook met kleine aanpassingen design laten terugkomen in je interieur. Wat dacht je bijvoorbeeld van accessoires, zoals een klok?

Een klok is een praktisch en onmisbaar accessoire in je woning. Zowel op de slaapkamer, als in de woonkamer en eetkamer/keuken. In dit artikel laat ik je kennismaken met een tof merk met prachtige design klokken, kijk je mee?

Design klokken: welke kies je?

Er zijn natuurlijk tal van design klokken waar je uit kunt kiezen. Ga je voor strak, minimalistisch of juist landelijk? Persoonlijk vind ik strakke en minimalistische klokken erg mooi. Bijvoorbeeld klokken in één kleur in een simpele ronde vorm. Tijdens de zoektocht naar een design klok, kun je ook letten op verschillende designers. Iedere designer heeft natuurlijk zijn of haar eigen stijl. Een van de designers die onder andere prachtige klokken en horloges ontwerpt, is Piet Hein Eek. Piet Hein Eek is een Nederlandse designer die werkt voor LEFF Amsterdam en NLXL. Functioneel en strak, dat zijn kenmerken van de designs van Piet Hein Eek.

LEFF Amsterdam

Wanneer je op zoek gaat naar een design klok, is LEFF Amsterdam hét merk waar je naar op zoek bent. LEFF Amsterdam wil ervoor zorgen dat klokken als kunstobject worden gezien, zodat jij deze maar al te graag in je woning wilt toevoegen. Natuurlijk heb ik ook even rondgekeken tussen de klokken van LEFF Amsterdam en mijn ultieme favoriet is de Tone Wandklok Grijs. Een strak model, wat perfect aansluit op de rest van ons interieur. De klok is naast grijs ook verkrijgbaar in zwart en wit, zo kun jij de kleur kiezen die past bij jouw inrichting. Erg handig!

 

Wat voor klok heb jij in jouw woning?

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *