Buiteninspiratie: design tuinmeubelen

Deze week hangt de temperatuur rond de 20 graden, eindelijk! Tijd om weer buiten te zitten, eten, lezen en drinken. Is jouw tuin al helemaal af, of kan deze nog wel wat nieuwe spullen gebruiken? Vandaag laat ik je enkele mooie design tuinmeubelen zien om je tuin helemaal zomer klaar te maken. Hopelijk haal je er wat inspiratie uit! Lees je verder?

Je kunt met verschillende Design tuinartikelen je tuin klaar maken voor het voorjaar of de zomer, maar ook zeker wat opvallende Design tuinmeubelen mogen niet ontbreken. Voor buiten vind ik de tuinmeubelen van het merk Fast erg mooi. Fast is van oorsprong een Italiaans merk en werd opgericht in 1960 door een metaalbewerker, Stefano Levrangi. Door zijn ervaring is het bedrijf in korte tuin snel gegroeid. Deze design tuinmeubelen zijn erg strak, maar wel in aparte kleuren verkrijgbaar welke perfect staan in een design tuin. Fast heeft zowel stoelen als complete tuinsets. Fast heeft zich ook gericht op de duurzaamheid van een meubel. Zo roesten de meubels niet en gaan ze lang mee.

De meest populaire stoel!

Het meest populaire model en ook wel een grote favoriet van mij, is de Fast Forest Armchair stoel. De ontwerper van deze stoel is Robby Cantarutti en hij heeft zich laten inspireren door het bos met tegenlicht van een lage zon. Als je goed kijkt naar de stoel, zie je de vorm van bomen zeker terugkomen in dit model. Je kunt deze stoel binnen en buiten gebruiken, maar persoonlijk vind ik hem geweldig als buitenzitje! De Forest Armchair stoel is volledig vervaardigd uit gepoedercoat aluminium en heeft hierdoor een luxe uitstraling en goede levensduur. De stoel is in maar liefst 7 prachtige kleuren verkrijgbaar, van heel opvallende kleuren tot pasteltinten en rustige kleuren.

Zou jij de Forest Armchair stoel ook graag in jouw tuin plaatsen?

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *