De mooiste (design) meubels voor je tv

  1. Voor veel mensen is televisie kijken een vorm van vermaak of ontspanning. Vooral de kleinsten onder ons kunnen geen genoeg krijgen van zoetsappige piepstemmende zuurstokachtige tekenfilmpjes, en dan het liefst van heel dichtbij.

De tv’s van tegenwoordig zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, en naar de tijdsgeest genomen verschrikkelijk geavanceerd. Je connect met een muisklik de tv aan alle andere met bluetooth en WIFI verbonden apparaten. Je kunt er nog net geen koffie mee zetten of popcorn mee maken, maar het zou me niets verbazen als dat in de toekomst gaat gebeuren.

Zo’n prachtig apparaat heeft een podium nodig. En laten we het in dit item toevallig hebben over prachtige tv meubels, eentje dat prima past bij dat mooie stukje techniek waar je elke dag naar kijkt.

Een podium voor je tv

Een tv meubel springt meteen in het oog als je een woonkamer binnenloopt. Dus waarom zou je er niet eentje aanschaffen die behalve praktisch ook een blikvanger is? Bij Misterdesign.nl hebben ze ontzettend veel design tv meubels te koop, het is een absolute aanrader om de site even te bezoeken. We nemen een paar mooie kasten onder de loep!

Ancestors tabwa tv-meubel

Een mooi strak vormgegeven, maar robuust uitziende tv-meubel. Het ontwerp is van 
Carlos Baladia
en is geïnspireerd op de Afrikaanse cultuur. Dit meubel springt er door zijn houtsnijwerk er meteen uit en zal prachtig staan in elke woonkamer. Het meubel bestaat uit metaal en hout. Neem eens een kijkje!

Retro nordic dressoir

De naam verraadt het al een beetje ; het is een kast met een retro-look uit de jaren 60 van de vorige eeuw. Prachtig vormgegeven en gemaakt van hout. De kast heeft een mat witte kleur en de poten hebben een blak houten kleur. Een prima tv-meubel waarop je jouw favoriete series en films uit de jaren 60 op uit kunt laten knallen.

The box L wandmeubel

Dit is een zwevend podium voor jouw tv. Een strak rechthoekig design dat op de muur bevestigd moet worden. Het ontwerp is van designlabel Ruijch en is voorzien van kleppen die door middel van luchtvering open gaan. Een mooie futuristische uitstraling geeft dit meubel een minimalistisch karakter. Ook jouw tv zal hierop prima tot zijn recht komen.

Mister Design

Naast tv-meubels staan er nog veel meer andere mooie meubels van onder andere Artifort en stijlvolle accessoires op deze pagina. Klik op de link in dit item en neem gerust een kijkje!