Interior - Design - Lifestyle

De Scandinavische stijl in huis is hot en betaalbaar!

De Scandinavische stijl in huis is hot en betaalbaar!

Zweeds design is tegenwoordig helemaal in. De Scandinavische stijl is al lange tijd bezig de wereld te veroveren. En terecht want hoewel de stijl simpel is en stoer, is deze ook nog eens knus en gezellig. Zit je helaas nogal krap bij kas, dan vraag jij je misschien af of je deze trend dan maar aan jouw interieur voorbij moet laten gaan. Maar ook als je een beperkt budget hebt dan kun je nu mooie Scandinavische artikelen in huis halen voor jouw huis.

Design van Ikea

Een voordeel is dat Zweedse meubels verkrijgbaar zijn bij de meubelzaak Ikea. Ikea is nog steeds dé winkel om heen te gaan als je betaalbare maar toch degelijke meubels zoekt met een uniek design. De Ikea stijl is heel snel te herkennen en men vind dat niet altijd mooi. Maar nu de Scandinavische stijl weer in is passen de meubels van Ikea daar goed bij. Kortom, nu is het moment om eens inspiratie op te doen bij de voorbeeld huiskamers in de Ikea en ook al ben je bijna blut, in de koopjeshoek valt altijd wel iets goedkoops vinden.

Scandinavisch wonen

Heb je geen geld voor nieuwe meubels en interieur artikelen, maar wil je toch een Scandinavische uitstraling geven aan jouw huis? Kijk dan eens op Marktplaats, want soms worden daar gratis dingen weggegeven, ook artikelen van Zweeds design. Of vrolijk je huis dan eens op met planten. De indoor garden blijft populair en daarmee is je huis al direct up to date. Het is ook leuk om bijvoorbeeld met de kinderen groenten te kweken in een mini kas. De mini kas voor in huis is een super leuke nieuwe trend die je bij de Ikea kunt bekijken.

Minimalistisch interieur

Als je extra planten in huis teveel vindt qua verzorging of er niet het geld voor hebt of geen ruimte hebt voor extra meubels of accessoires, dan kun je jouw huis ook een Zweedse metamorfose geven door de inrichting eens te veranderen. Ruim bijvoorbeeld eens op. De minimalistische uitstraling is helemaal hip, dus alles wat overbodig is kan nu weg. Misschien kun je dingen ruilen voor wat retro accessoires. Kortom, er zijn meerdere manieren om het Zweedse gevoel in huis te krijgen zonder dat het veel geld kost. Ga snel aan de slag.1 thought on “De Scandinavische stijl in huis is hot en betaalbaar!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge


%d bloggers liken dit: