Design banken

Een woonkamer is nooit compleet zonder een bank. Nou zijn er natuurlijk tal van verschillende banken, maar vandaag wil ik graag meer vertellen over Design banken. Niet alleen omdat deze zo mooi zijn, maar vooral omdat deze banken goed weergeven hoe je een ruimte volledig kan laten draaien om 1 meubelstuk. Benieuwd? Lees dan snel verder.

De woonkamer draait vaak om 1 meubel. Dit is vaak de bank maar het kan in sommige gevallen ook juist gaan om bijvoorbeeld een salon tafel of eettafel. De ruimte word al snel beheerst door een bank omdat dit het object is wat je elke dag gebruikt. Het moet dan ook wel echt passen bij de levensstijl die bij jou past.

Piet Boon

Een van mijn favoriete designers is Piet Boon. Piet Boon is een Nederlandse ontwerper die bekend staat om zijn strakke lijnen. Hoewel hij ooit als aannemer is begonnen is hij nu echt ontzettend populair met zijn stoelen en tafels.

Mijn persoonlijke favoriet van Piet Boon is de Piet Boon Don Sofa. De sofa is niet alleen kleurrijk maar straalt ook sierlijkheid uit. Het mooie aan deze sofa is dat je hem helemaal zelf kan laten samenstellen. Zo kun je in verschillende modules je bank helemaal zelf samenstellen.

Het merk Piet Boon heeft niet alleen deze prachtige sofa in de collectie maar ook prachtige salontafels en eetkamer stoelen. Door te kiezen voor een opvallende design bank van bijvoorbeeld een designer als Piet Boon zorg je er voor dat een ruimte centraal staat om een thema. Wanneer je dit thema doorpakt creeer je binnen no-time een bepaalde sfeer in de ruimte en zou jouw woonkamer maar zo in een VT Wonen magazine kunnen staan!

Bij het uitzoeken van design banken is het belangrijk om vooraf te weten voor wat voor een stijl je wilt gaan. Hoewel een designer item uit mag steken van de rest is het wel belangrijk om dicht bij je zelf te blijfen. Ga je voor comfort, kleurrijk of juist een strak design? Wanneer je dit vooraf al hebt uitgezocht is het makkelijk om de juiste ontwerper te vinden.

Heb jij ook een design meubel in huis?

Follow my blog with Bloglovin

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *