Design bureaus voor een mooie werkplek in huis

Mede doordat ik thuis werk, vind ik het heerlijk om op zoek te gaan naar een mooi bureau. Hoewel het vreemd klinkt, is het een goede motivatie om een prachtig bureau te hebben. Je kunt daardoor een geweldig mooie werkplek in huis creëren en dat brengt veel goeds. Daarnaast is het natuurlijk ook erg belangrijk om een bureau te hebben dat ook qua comfort goed is. Het bureau moet een hoogte hebben die bij jou past. Daarom deel ik vandaag een aantal mooie Bureaus als inspiratie voor jouw werkplek.

Rond of rechthoekig bureau?

Vrijwel iedereen denkt waarschijnlijk meteen aan een strak rechthoekig bureau voor in een werkplek. Maar vaak is het juist tof om een bureau aan te schaffen die een totaal andere vorm heeft. Zelf vind ik ronde bureaus een stuk fijner omdat je dan vaak met jouw stoel een stuk dichterbij kunt komen. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze Palette Desk JH9 die ontworpen is door Jamie Hayon. Het is een fijne plek omdat je er dichtbij jouw werk kunt zitten en ook nog eens een klein tafeltje hebt voor overige spulletjes. Echt een ideaal bureau voor in een mooie werkplek.

Vergeet hout en kies voor een kleur

Het merk Hay wil graag af van de traditionele bureaus die houtkleurig zijn. En daar ben ik het absoluut mee eens. Een kleurrijk bureau geeft meer vrolijkheid tijdens een dag werken. Daarom zijn de bureaus van Hay ook verkrijgbaar in andere kleuren zoals groen of rood. Zelf vind ik dat echt tof. Ik ben gek op groen en zie mijzelf al werken aan één van de groene bureaus die ze aanbieden. Zou jij het fijn vinden om een kleurrijk bureau te hebben? In ieder geval ben ik erachter gekomen dat ik graag een kleurrijk bureau heb om mijn werkplek op te leuken.

Wat is voor jou belangrijk bij het aanschaffen van een bureau? De kleur of vooral de lengte?