Een design bureaustoel voor op je (huis)kantoor

Een kantoor is natuurlijk niet compleet zonder bureau met bureaustoel. En dat laatste is precies waar ik je in dit artikel meer over ga vertellen. Zelf werk ik vanuit huis, dus dan is een goede bureaustoel essentieel. Nu heb je naast de standaard bureaustoel, ook design bureaustoelen. Net wat minder standaard qua uitstraling, wat ik erg leuk vind. Ik laat je mijn favoriete design bureaustoelen zien in dit artikel, lees je mee?

Een design bureaustoel op je thuiswerk plek

Er zijn natuurlijk tal van soorten design bureaustoelen. Opvallend is dat veel design bureaustoelen zijn voorzien van een fel kleurtje. Daar moet je van houden, maar dit kan wel een echte eyecatcher zijn voor je kantoor. Natuurlijk moet een design bureaustoel ook functioneel en comfortabel zijn, je brengt hier immers veel tijd in door. Gelukkig is niemand hetzelfde, zo is er voor ieder een bureaustoel naar wens. Denk goed na over je wensen voor een bureaustoel, zo weet je precies waar je op moet letten tijdens de aanschaf. Maak bijvoorbeeld voor de aankoop een lijstje met wensen en werk dit lijstje tijdens de aanschaf af. Zorg dat je meerdere stoelen probeert, zodat jij duidelijk wat je wél en vooral niet wil.

 

De bureaustoelen van Vitra zijn toch wel mijn duidelijke favoriet. Ze zijn comfortabel en toch erg mooi qua uiterlijk. Zelf zou ik dolgraag de Soft Pad Chair EA 219 bureaustoel terug zien in mijn kantoor. Deze ziet eruit alsof hij ontzettend lekker zit, door de padded rug. Deze stoel is zachter en luxueuzer dan andere stoelen uit de Aluminium Group, waardoor deze voor mij een streepje voor heeft. Ook vind ik dat hij een prachtige kleur heeft, in combinatie met het hoogglans chromen onderstel. De designers van deze stoel zijn Charles & Ray Eames. Dit Amerikaanse ontwerpersduo is een begrip in de design wereld en heeft meerdere ontwerpen voor Vitra op hun naam staan.

 

Wat vindt jij een mooie design bureaustoel?

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *