Design TV meubels: mijn favorieten

Om weer even terug te komen bij mijn liefde voor design meubels, wil ik je dit keer meenemen in de wereld van de TV meubels. Een TV meubel is een belangrijk meubel in je interieur. Je brengt waarschijnlijk veel tijd door in je woonkamer, waar een TV een grote rol speelt. Het is dus belangrijk dat je een TV meubel kiest die bij jullie woonstijl past. In dit artikel laat ik je mijn favoriete TV meubel én designer zien, kijk je mee?

De aanschaf van een design TV meubel

Design TV meubels zijn er in vele soorten en maten, er is dus genoeg om op te letten wanneer je op zoek gaat. Belangrijk is dat je weet wat de afmetingen zijn van je woonkamer, zodat je geen te groot, maar ook zeker geen te klein TV meubel aanschaft. Wat is het doel van het meubel? Is het echt voor het plaatsen van de TV, of hang je deze erboven? Wil je veel decoratie kwijt? Welke kleur past bij jullie? Genoeg dingen om over na te denken dus!

Mijn favoriet

Zelf vind ik het belangrijk dat een TV meubel ook opbergruimte bevat, zodat je genoeg ruimte hebt voor je spullen. Mijn favoriet is de Pastoe Frame Dressoir Joost Selection.
. Dit dressoir (wat ook als tv meubel gebruikt kan worden) heeft zowel kastjes als lades, waardoor er veel opbergruimte is. Daarnaast staat hij op pootjes, wat ik speels vind staan. Door de retro uitstraling is hij niet té modern, waardoor hij perfect in ons huis past.

Het merk en de designer

Het dressoir is afkomstig van het Design merk Pastoe
welke bekend staan om hun meubels zonder poespas en kapsones. De specifieke ontwerper van dit dressoir is Joost van der Vecht. Doordat er tegenwoordig ontelbaar veel keuzemogelijkheden zijn als het aankomt op meubels, heeft Joost een favoriete uitvoering samengesteld: het Pastoe Frame Dressoir Joost Selection.

Wat vindt jij van mijn favoriete TV meubel?

Eén reactie op “Design TV meubels: mijn favorieten

  1. Nee ik ken dit meubel merk niet. Leuke TV meubel. Een tijdje geleden zochten wij tV meubel. Als wij ruimte hebben dit TV meubel is zeker erg leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *