Design verlichting voor in je interieur

Design kun je op verschillende manieren laten terugkomen in je interieur. Je kunt ervoor kiezen om design meubels in je woning te plaatsen, maar je kunt design ook op een subtiele manier toevoegen in je interieur. Wat dacht je van design verlichting? Zo kun je op een simpele manier je interieur een andere aanblik geven. In dit artikel laat ik je kennismaken met een prachtig design verlichting merk: Brokis. Ook zie je mijn favorieten, lees je mee?

Design Verlichting

Verlichting is onmisbaar in huis. Het zorgt natuurlijk voor licht wanneer dit nodig is, het geeft warmte en het zijn goede accessoires voor je interieur. Er zijn tal van prachtige Design Lampen, zodat er altijd een is die bij jullie woonstijl past. Of je nu kiest voor strak en modern, of juist landelijk: design verlichting kan altijd. Is jullie woonstijl Scandinavisch? Dan moet je eens een kijkje nemen bij het merk Muuto.Muuto staat bekend om het Scandinavische design, wat je ook terugziet in de design verlichting. De ontwerpen worden gemaakt door diverse designers uit Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken. Muuto past precies bij een Scandinavische woonstijl!

 

Brokis Design Verlichting

Een ander prachtig voorbeeld van design verlichting is Brokis. Brokis is in 2010 opgericht en produceert bijzondere en kwalitatieve designlampen. Het glas van de lampen is vaak met de mond geblazen en wordt gecombineerd met materialen zoals metaal en hout. Dit in combinatie met een uniek design, zorgt voor prachtige design lampen. Mijn persoonlijke favoriet is de Brokis Memory Hanglamp. Deze bijzondere lamp is in de vorm van een aantal ballonen die tegen het plafond hangen, perfect voor bijvoorbeeld een kinder- of speelkamer!

Zo zie je dat je met kleine aanpassingen op het gebied van design verlichting, je interieur er heel anders uit kan laten zien. Zou jij een design lamp in je woning willen?

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *