Do It Yourself met de Gamma valentijnsspijkers

Wil je graag samen met je grote love aan de slag met allerlei leuke Do It Yourself projecten? Dan heeft GAMMA tussen zaterdag 10 en woensdag 14 februari dé tool die je hierbij nodig hebt. GAMMA heeft speciaal voor deze bijzondere dag namelijk valentijnsspijkers voor jullie ontworpen. Hoe leuk is dat?

Voor de leukste projecten
Ben jij iemand die het te gek vindt om uren bezig te zijn met het creëren van de meest leuke dingetjes voor in je woning? Denk aan unieke en leuke Do It Yourself projecten die je kunt opleuken met deze bijzondere spijkers. Wat je gaat maken met deze unieke valentijnsspijkers zal zeker je hartje sneller doen kloppen.

Uniek & bijzonder
Wij weten zeker dat je nog niet beschikt over deze bijzondere GAMMA valentijnsspijkers. GAMMA heeft deze spijkers namelijk speciaal voor jou en je geliefde ontworpen. De marketing- en communicatiemanager bij GAMMA, Mariëlle Rooswinkel vertelt ons over hun idee. “Het klinkt zo logisch, een spijker met een hart! Maar hij bestond nog niet, dus hebben we ‘m speciaal voor deze dag geproduceerd. Zo geef je jouw zelf gekluste ontwerp eenvoudig een lovely touch!”

Ik, ik, ik!
Ben je helemaal enthousiast en zie jij jezelf deze spijkers al verwerken in je leukste projecten? Dan wil je natuurlijk weten hoe jij deze liefdevolle spijkers kunt krijgen. Deze actie is voor alle GAMMA voordeelpashouders, kom met je voordeelpas van 10 tot en met 14 februari 2018 naar de winkel en je krijgt een zakje cadeau als je een besteding doet van minimaal 30 euro. Zo kun jij je geliefde een zelfgemaakte cadeau geven die voorzien is van een ontzettende leuke eyecatcher.

Wat ga je maken?
Heb jij een zakje Valentijnsspijkers gekregen en weet je nog niet precies wat je wilt gaan maken? Geen nood, GAMMA heeft hier namelijk al over nagedacht. Op de website van GAMMA kun je simpele how-to’s vinden voor leuke fotolijstjes, sleutelblokjes en een leuke dienblad. Met de unieke Valentijnsspijkers kun je rekenen op een geweldig resultaat. Zorg er wel voor dat je er op tijd bent, want de actie geldt zolang de voorraad strekt.

Wat ga jij doen met Valentijn?

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *