Maak kennis met Extremis design

Yes, eindelijk wordt het nu écht zomer! Staan jouw tuinmeubels al klaar? Voor het geval dat je nog tuinmeubels wil gaan shoppen, wil ik je kennis laten maken met een prachtig design merk gericht op outdoor meubels: Extremis design. Ik laat je in dit artikel meer zien over dit prachtige merk, waar jij hopelijk inspiratie uithaalt. Daarnaast ben ik verliefd geworden op een design tuintafel en ik hoor graag je mening! Lees je mee?

Extremis design

Tijdens mijn inspiratie zoektocht naar design tuinmeubelen kwam ik terecht bij Extremis design. Mijn interesse werd gelijk gewekt door dit innovatieve merk. De meubels zijn namelijk gericht op een gemakkelijk gebruik, en dat is te zien. Extremis design  heeft gebruik gemaakt van strakke designs met een moderne uitstraling, ze passen dan ook erg goed in verschillende tuinen. Extremis is een Belgisch designmerk wat is opgericht door Dirk Wynants, welke tevens een groot deel van de collectie zelf heeft ontworpen. Extremis is gericht op het samen zijn en het leven vieren, een mooie betekenis en ook zeker waar!

 

Design tuintafels

In het specifiek ging mijn zoektocht uit naar een design tuintafel. Ik vind het naast ontspannen buiten, ook erg fijn om buiten te eten en werken. Dit gaat nou eenmaal makkelijker aan een tuintafel, dan op een bankje. Mijn oog viel op de strakke Extremis Pontsún Tafel. Tevens een ontwerp van de vaste designer Dirk Wynants. De poten zijn geïnspireerd op de Japanse papiervouwkunst: origami. Het aparte, maar toch strakke model trok mij direct aan. De lengte van deze tafel verschilt tussen de 255 centimeter en de 395 centimeter, lekker lang dus! Perfect om te tafelen met vrienden, in de avond te genieten van een borrel of om lekker buiten te werken. Mijn keuze is gemaakt!

 

Wat vind jij van het merk Extremis design?

Eén reactie op “Maak kennis met Extremis design

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *