Help! Waar laat ik mijn overhemden

Een grote collectie aan overhemden hebben is hartstikke leuk en gezellig, maar waar moet je ze allemaal laten? Veel overhemden gaan namelijk snel kreukelen of er komen vouwen in als het niet goed opgeborgen wordt. Dus waar laat je ze dan?Gelukkig is dit met strijkvrije overhemden al een stuk minder erg. Hier verdwijnen de overige kreukels uit door lichaamswarmte, dus er komt geen strijkijzer aan te pas. Dat betekend dus ook dat je meer ruimte hebt voor andere dingen, zoals een leuke plant of een grotere wasmand. Maar dat verlost je nog niet van het feit dat je ze toch ergens op moet bergen.

Na de was: kreukvrij

Niemand vind strijken leuk, daarom is het ook handig dat er strijkvrije overhemden zijn. Maar hoe werkt dat precies? Zoals elk ander overhemd gooi je het gewoon in de wasmachine, geen speciaal programma en geen speciaal wasmiddel nodig. Als het dan klaar is, moet het wel drogen. Dit drogen gebeurt het liefste op een hangertje. Dan is het dus handig als je dicht bij je wasmachine een plek hebt waar je deze op kan hangen. Dat scheelt lopen en vaak zit is je wasmachine op een plek die niet veel gezien wordt. Dit hoeft dan ook niet de meest stijlvolle droogplek te zijn. Vaak volstaat een simpele stang ook wel. Maar als je het ergens in het zicht hebt hangen, dan is het misschien de moeite waard om iets interessantere dingen te plaatsen waar je je overhemden kan laten drogen.

In de kast

Vrouwen staan er om bekend dat ze goed een kast kunnen vullen. Maar mannen kunnen dit ook. Het beste voor overhemden, is dat ze aan een hangertje rechtop hangen. Op die manier vermeid je de meeste kreukels en vouwen. Ook met je strijkvrije overhemd is dit een aanrader, dan zit je overhemd gelijk goed als je het aandoet. Dan zie je gelijk hoe je er de rest van de dag uitziet. Maar met wat kan je die kast nou het beste vullen? Met leuke overhemden natuurlijk! Gezellige drukke printjes, maar ook de klassiekere overhemden zijn welkom. En ook het simpele witte overhemd kan een make-over gebruiken. Daarom zijn ze nu verkrijgbaar met leuke printjes, drukke en rustige, in de boord en manchetten. Voor veel mannen is het moeilijkste werk om zo een overhemd uit te zoeken. Daarom hebben veel leuke webshops ook iemand die je kledingstijl advies kan geven. Zij kan je helpen met wat bij jou past en hoe je dat het beste draagt. En voor je het weet, heb je een goed gevulde kast!

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *