Hout in je interieur

Hou je van een landelijke en natuurlijke uitstraling in je woning? Of wil je deze graag op een simpele manier creëren in je huis? Denk dan eens aan het toevoegen van hout in je interieur! Het staat landelijk, straalt warmte uit en bovendien is het ook gemakkelijk te combineren met andere kleuren en meubels. In dit artikel lees je meer over het gebruik van houten meubels in je interieur en zie je mijn favorieten. Lees je mee?

Houten meubels

Wanneer je het graag groots aan wilt pakken, kun je ervoor kiezen om houten meubels te gebruiken in je interieur. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een eettafel of aan stoelen. Zo kun je hout het hoofdmateriaal in jouw woning maken. Zelf vind ik de HAY Copenhague CPH20 Eettafel 120 echt prachtig. De robuuste houten poten in combinatie met het tafelblad in een kleur naar wens, is een eyecatcher voor iedere woning. Daarnaast vind ik een ronde eettafel ook erg gezellig en knus, ik ben fan!

HAY

Naast eettafels, heeft het merk HAY vele andere producten voor in je interieur. Wat dacht je van houten eettafelstoelen om zo je eetkamer compleet te maken? Of wandplankjes om je muur op te leuken? Van complete meubels tot aan accessoires, voor je totale interieur kun je terecht bij HAY.

Houten kasten

Het kan zijn dat je liever geen houten eettafel of stoelen in je woning wilt hebben. Heb je al eens gedacht aan een houten opbergkast of dressoir? Het merk Treku design staat bekend om het fabriceren van moderne kasten en tafels. Strakke belijning met vrolijke kleren, perfect voor in ieder interieur! Persoonlijk vind ik vooral de houten opbergkasten van Treku erg tof, met verschillende vlakken en kleuren. Zo is deze kast functioneel én een hoogtepunt in je interieur.

Gebruik jij weleens hout in je interieur?

9 reacties op “Hout in je interieur

  1. Wat is HAY design een mooi merk zeg! Ik ga waarschijnlijk dit jaar samen wonen met mijn vriend en dat gaat mijn eerste huisje worden, dus dan kan ik wel wat interieur inspiratie gebruiken. Ik word daar altijd zo blij van! 🙂

  2. Ik vind houten meubels prachtig! Wij hebben dan ook veel houten meubels in huis. Het mooie vind ik dat je ze altijd kunt opknappen en ze er dan weer als nieuw uitzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *