Inspirerende interieur accounts op Instagram

Heb je net een nieuw huis? Zoek je inspiratie voor de werkkamer of wil je de douchecabine compleet verbouwen? Ben je gewoon dol op mooie interieur foto’s? Dan is het volgen van inspirerende interieur accounts op Instagram echt wat voor jou! Dagelijks de mooiste foto’s, waar jij leuke ideeën van kunt opdoen. In dit blog delen wij onze favoriete interieur insta accounts met je, lees jij mee?

@interiorbynon
Dit is het interieur account van bekende vlogger/influencer Manon Tilstra. Manon deelt de mooiste foto’s van haar rustige interieur, met vele natuurtinten en mooie decoratie. Ook heeft ze een kindje en is ze zwanger van de tweede, dus foto’s van de baby- en kinderkamer kunnen niet ontbreken! Leuk om te volgen wanneer je zelf een kleintje verwacht en nog bezig bent met de kamer.

@dehuismuts
Rachel ken je vast wel van haar vlogs, maar ook op Instagram deelt ze prachtige foto’s. Rachel heeft recent een huis verbouwd en deelt hier de mooiste foto’s van. Zoek je inspiratie van een huis met oude details? Dan is dit account zeker het volgen waard!

@interiorjunkiecom
Elisah heeft haar liefde voor interieur doorgezet in haar eigen onderneming. Op haar website en Instagram deelt ze de mooiste kiekjes van haar interieur en van het moederschap. Een echte must follow wanneer je een liefde voor interieur hebt!

@juudithhome
Judith heeft een jaren 30-woning gerenoveerd en deelt de mooiste plaatjes van haar interieur. Daarnaast is ze zwanger van haar eerste kindje, dus ook babykamer inspiratie is niet te missen. Persoonlijk vind ik vooral het decoratiegebruik van Judith ontzettend inspirerend! Op ieder detail is gelet en dat zie je.

@interior.by.hegeman
Lisanne deelt bijna iedere dag een foto van haar interieur. Kenmerkend voor het interieur zijn de zwarte details, zoals een zwarte keuken en stalen deuren gecombineerd met natuurlijke kleuren. Zo gaaf en helemaal van deze tijd! Wil je je huis gaan verbouwen? Dan is dit account zeker de moeite waard om eens te bekijken.

@_gabrielledevries
Kijk je graag naar interieur in combinatie met moederschap? Dan is het account van Gabrielle zeker het volgen waard! Ze maakt lichte foto’s van haar interieur, gecombineerd met foto’s van het moederschap en de kinderkamers.

@marjoleinbouhuijzen
Het huis van Marjolein is alleen van buitenaf al adembenemend mooi. In combinatie met het stijlvolle en kleurrijke interieur, is het een feest om naar deze mooie foto’s te kijken. Iedere foto is een kunstwerk op zich met zoveel details. Perfect om je te laten inspireren!

@huisjevanmelis
Melissa heeft recent haar droomhuis gekocht, een jaren 30-woning in Friesland. Ze hebben deze helemaal verbouwd en ze deelt nu de mooiste kiekjes van haar kleurrijke interieur. Daarnaast deelt ze ook veel kringloopvondsten, sommige zijn jaloersmakend gaaf!

Wat is jouw favoriete interieur Instagram account om te volgen?