Musthaves voor in het kantoor aan huis

Een gezellige werkplek doet wonderen. Het bevordert je werkhouding wat ten gunste komt van jezelf en je werkgever (indien van toepassing). Investeer daarom in een gezellige werkplek die je aankleed met mooie meubelen en accessoires. Daarom behandelen wij hier kort  must haves voor in je kantoor, waarmee jij die geweldige werkplek creëert.

Diversiteit in kantoormeubelen!

Emob beschikt over een diversiteit aan kantoormeubelen. Zo vond ik daar de volgende kantoormeubelen die iedereen wel in zijn home office wilt:
Bureau Delta: eigentijds, eenvoudig en sierlijk;
Bureau Eline: wendbaar door de wieltjes, eenvoudig en modern;
Bureau Remi: eigenwijs, een moderne uitstraling met een vleugje retro;
Bureau Lex: een erg efficiënt hoekbureau met extra bergruimte en verkrijgbaar in diverse kleuren;
Bureaustoel Rosalie: met haar vijf wielen, elegante uitstraling en diversiteit aan kleuren(bijvoorbeeld: geel, roze, groen) siert ze jouw kantoor;
Bureaustoel Co: een erg eigentijdse maar moderne bureaustoel verkrijgbaar in speelse kleuren.

Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd!

Hoe schoner je werkplek hoe rustiger je hoofd! Vele mensen zeggen het en het is ook echt waar. Het zorgt voor rust in je hoofd en daardoor kun je beter en efficiënter te werk gaan. Kasten en opruimbakken zijn dan ook echte musthaves voor je kantoor. Je kantoor ziet er daarmee netjes uit en het bevordert je werkhouding. Wat wil je nu nog meer? Zoek daarom naar de volgende opbergmogelijkheden;

  • Ladeblokken
  • Roterende ordnerzuilen archiefkast
  • Roldeurkast
  • Opbergboxen

Het kantoor opleuken

Natuurlijk moet je ook gewoon lekker in kantoor zitten. Het moet een prettige omgeving zijn omdat je er waarschijnlijk best wat tijd moet doorbrengen. Denk dus bijvoorbeeld ook aan bijvoorbeeld:

  • planten
  • lijstjes met mooie quotes of inspirerende foto’s
  • een whiteboard waar je alles duidelijk op kan zetten

Om de workflow te bevorderen wordt er volgens de Feng Shui methode aangeraden om je bureau altijd netjes te houden. Zet je computer of laptop aan de linkerkant en zorg dat je vanachter je bureau zicht hebt op de deur of het raam. Een kantoor moet vooral niet druk zijn om de meeste concentratie te behouden. Zorg het liefst voor natuurlijk licht, en anders licht wat daar zo dicht mogelijk bij in de buurt komt.

Hoe heb jij jouw thuiswerk kantoor ingericht?

Zo maak je een kantoor aan huis - thuiswerken - musthaves