Kerstcadeaus voor de interieur fan

Tijdens de kerstdagen komt je innerlijke huismus vaak tevoorschijn. Je kent het ongetwijfeld: de drang om het grootste deel van je tijd onder dekentjes te spenderen, omringd door gezellige kaarsjes en onder het genot van een lekker hapje of drankje. Voor mede-huismussen die veel tijd en moeite in hun interieur steken (en hier intens van genieten), is een cadeau in interieurthema nu toepasselijker dan ooit. Check de tips hieronder om alvast inspiratie op te doen.

Kaarsen

In Scandinavië kennen ze de heilzame werking van kaarsen al (in hun grauwe klimaat zeker geen overbodige luxe). In de rest van de wereld is het natuurlijk ook reuzegezellig om een kaarsje – of twee, of drie- aan te steken. Het leuke aan de kerstdagen is dat er dan hele leuke exemplaren op de markt komen, die de harten van alle interieur- en kaarsenfans sneller doet kloppen. Denk aan feestelijke geurkaarsen met kruidige ondertonen (kaneel, sinaasappelschil) en uitbundig gekleurde kaarsen met patronen die helemaal matchen met jouw kerstversiering. Bij langere kaarsen hoort een kandelaar, en ook dit is een leuk cadeau, wat helemaal niet duur hoeft te zijn. Houdt je vriend of vriendin van Scandinavische interieurs? Check dan het aanbod van koperkleurige kandelaren in combinatie met marmer. Met deze trendy combinatie scoor je gegarandeerd punten.

Kerstballen

Het huis van je vrienden staat er waarschijnlijk al vol mee. Toch zou het zonde zijn om sommige prachtexemplaren over het hoofd te zien. Wat te denken van een dinosaurus met glitters, snoepkersthangers of kerstballen met letters erop? Je kunt het zo gek niet bedenken, het is allemaal verkrijgbaar.

Mokken

Een mok heeft iets knus – zeker als er over het ontwerp is nagedacht en het eindresultaat je iedere dag weer opvrolijkt. Een setje met mokken van dezelfde ‘familie’ in dezelfde kleur is heel leuk om te geven en je maakt er een heleboel mensen blij mee. Check wel van tevoren of de kleuren passen bij je vriend of vriendin. Romantische types houden vaak van pasteltinten, terwijl nuchtere, praktische types vaak stoerdere kleuren en texturen kiezen als donkerblauw, grijs of bruin.

Vazen

Het feit dat buiten alles koud, verlept en grauw is, hoeft niet te betekenen dat je het leven niet binnen kunt halen. Een mooie vaas is een goede reminder dat bloemen en andere bijzondere planten altijd kunnen en je humeur bovendien positief beïnvloeden.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *