Kids design cadeautips voor de feestdagen

Nog een aantal weken en dan is het weer tijd voor kerstmis. Een heerlijke tijd: cadeaus, lekker eten en volop gezelligheid in huis! Ben jij al druk in de weer met de kerstcadeaus, of heb je alles al in huis? Voor de late shoppers hebben wij nog wat last minute kids design cadeautips.

Kids design cadeaus

kids design cadeaus zijn vaak unieker dan standaard cadeautjes, erg leuk voor tijdens de feestdagen (of voor bijvoorbeeld een verjaardag). Speelgoed is vaak het meest voor de hand liggend wanneer je kerstcadeaus gaat shoppen voor je kinderen. Maar wist je dat je bijvoorbeeld ook hele leuke cadeaus kunt winkelen voor op bijvoorbeeld de kinderkamers? Zo kun je afwisselen wat betreft cadeaus, en daarnaast is de kans op dezelfde cadeaus ook een stuk kleiner. Onze tips voor kidscadeaus: een (nacht)lampje, speelkleed, opbergkastje voor speelgoed en boeken of een leuk stoeltje.

Ons favoriete merk én cadeau

Natuurlijk hebben wij rondgesnuffeld en hebben wij onze favoriete kids design cadeaus voor je samengesteld. Ons favoriete merk voor kinderen is Ferm Living. Ferm Living heeft ontzettend gave items voor in de kinderkamer. Of je nu voor een lamp gaat, of voor design behang, Ferm Living heeft de allerleukste producten voor de kids! Wat dacht je bijvoorbeeld van de Ferm Living Car Wandlamp? Deze wandlamp in de vorm van een auto is perfect voor de stoere kids onder ons.

Favoriete designer: Trine Andersen

De Ferm Living Car Wandlamp is ontworpen door Trine Andersen. Trine Andersen is de eigenaar van Ferm Living en is daarmee ook de hoofddesigner. Trine Andersen ontwerpt onder andere design behang, interieur accessoires, slaap- en kinderkamer accessoires en kleine meubels. Haar stijl is minimalistisch en past perfect bij een Scandinavisch interieur. Trine Andersen ontwerpt daarnaast de meest stijlvolle producten voor op een kinderkamer. Dat wordt kids cadeaus shoppen!

Heb jij alle cadeautjes al binnen?

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *