Kiekepiep brengt unieke accessoires met vilten bolletjes

Het uitzoeken van leuke accessoires voor de baby- of kinderkamer kan een uitdaging zijn. Kiekepiep brengt daar verandering in met een prachtige collectie kinder- en woonaccessoires, gemaakt van vilt. Ware eyecatchers die de harten stelen van zowel de kinderen als de ouders. Met kleuren die passen bij de trends van nu of gemaakt naar wens van de klant.

Kleurrijke viltballetjes
Het begon allemaal met de vrolijke vilten bolletjes uit Nepal. Eigenaresse Joyce vertelt: “Tijdens mijn zwangerschap in 2013 zocht ik naar unieke accessoires voor de babykamer, maar ik vond niet veel naar mijn smaak. Ik ben gek op vilt en kleur dus maakte ik zelf de mooiste wagenspanner die ik ooit had gezien. Tijdens mijn zoektocht naar mooie kwaliteit vilt ontdekte ik de viltballetjes. Ik bestelde er 10 en had nog geen idee wat ik er mee ging doen. Maar wat vond ik ze leuk en kleurrijk toen ik ze binnenkreeg!” In 2014 werd Kiekepiep opgericht en inmiddels ontwerpt en maakt Joyce speenkoorden, mobielen, naamletters, slingers en wagenspanners van vilt en/of viltballetjes.

Daar zit muziek in
De muziekmobielen zijn uniek in Nederland en zijn door Joyce zelf ontworpen. Deze eyecatchers voor de kinderkamer zijn razend populair. Niet alleen bij moeders, maar ook bij hun baby’s. De leuke felle kleuren prikkelen de zintuigen. Kinderen vinden het prachtig om naar de bolletjes en de schaduwen te kijken. De muziekmobielen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen voor € 42,50. Ook is het mogelijk om zelf de kleuren van de viltbollen te kiezen, zodat de mobiel perfect op de kinderkamer afgestemd kan worden.

Fair trade bolletjeskleden
Wie echt iets bijzonders in huis wil kiest voor een uniek bolletjeskleed. De kleden zijn net zo mooi als het verhaal erachter. Ze worden namelijk met de hand gemaakt door Nepalese vrouwen, die met veel geduld en toewijding duizenden viltballetjes rijgen en naaien tot een prachtig vloerkleed. De viltballetjes zijn gemaakt van 100% Nieuw-Zeelandse wol. Bovendien zijn de bolletjeskleden fair trade. De vrouwen ontvangen een rechtvaardig loon voor dit prachtige vakwerk. De bolletjeskleden zijn verkrijgbaar in een vierkante en ronde uitvoering vanaf € 149.

Een bijzonder kraamcadeau
Echte bestsellers van Kiekepiep zijn de speenkoorden. Elke moeder kent het gedoe van een speentje dat steeds op de grond valt of kwijtraakt. Met een speenkoord is dit verleden tijd. Kiekepiep onderscheidt zich door de kleursamenstelling, kwaliteit van de materialen en de zorgvuldigheid waarmee de speenkoorden gemaakt worden. Bovendien zijn ze ook met naam van het kindje te bestellen. Ideaal als kraamcadeau, want het blijft bijzonder om de naam van je pasgeboren kindje voor het eerst ergens op te zien staan. De speenkoorden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, vanaf € 13,95.

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *