Kunst en familie in je interieur

Wie zegt dat kunst en familie niet samengaat heeft het mis! In dit artikel laat ik je zien hoe het ook kan. Benieuwd, lees dan snel verder.

Iedereen heeft ze wel, die prachtige familie kiekjes die je het liefst ergens wilt ophangen, maar nooit echt de plek voor vind. Of de een houd juist van kunst en de ander niet. Allemaal dingen waardoor je het voor je uitschuift om net die ene foto of lijst op te hangen. Toch kan je het ontzettend leuk laten terug komen in je interieur. In samenwerking met Desenio laat ik vandaag zien hoe wij dit hebben aangepakt.

Op zoek naar een lege muur

Voor je aan de slag kan moet je even goed voor ogen hebben welke muur je wilt gaan gebruiken. Ik koos voor het kleine muurtje naast de keuken. Deze is akelig leeg en saai. Tijd om die dus eens om te gaan toveren! Omdat ik niet al te veel gaten in de muur wil hebben besloot ik te gaan voor twee witte fotoplanken. Deze is 70 cm breed en daar kan je dan diverse lijsten in verschillende formaten op zetten om zo een speels effect te creëren. Ik heb 13×18 en 21×30 cm lijsten genomen.


Ik koos er voor om kunst met familie te combineren door een aantal posters in de lijsten te doen, maar ook een aantal foto’s. Door de afwisseling krijg je een speels effect en kan ik toch die mooie familie foto’s ophangen zonder dat het gelijk to much is.


Wat heb ik precies gebruikt?

Fotoplank wit 70cm
Licht houten lijst 13×18
licht houten lijst 21×30
Abstract Reeds No1 (21×30)
Floral Love (13×18)
Together Is Our Favourite Place (13x18cm)

Daarnaast heb ik dus ook 2 van mijn favoriete familie foto’s af laten drukken om de overige lijsten mee te vullen. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt, en het mooie is dat je alles ook weer na verloop van tijd makkelijk om wisselt! Je kunt dus bijvoorbeeld de posters per seizoen aanpassen.