Lampen van Lightyears

Verlichting is onmisbaar in een woning. Niet alleen omdat het praktisch is, het zorgt ook voor een sfeervolle uitstraling aan je interieur. Met de juiste lamp kun jij het totaalplaatje compleet maken. Of je nu kiest voor een simpel spotje aan het plafond, of voor een grote hanglamp boven de eettafel: lampen heb je nodig! In dit artikel wil ik je kennis laten maken met het lampenmerk Lightyears. Een prachtig merk met een grote diversiteit aan lampen. Lees je mee?

Het merk..

Lightyears is een Deens merk wat in 2005 is opgericht. Het doel van hun is het ontwerpen van functionele én tijdloze lampen. Wat ons als eerste opvalt aan Lightyears, zijn de strakke designs in de effen kleuren. Daarmee is het begrip ‘tijdloos’ ook meteen duidelijk. Door de strakke designs en effen kleuren zijn de lampen gemakkelijk toe te voegen in je interieur. Wanneer je bijvoorbeeld gaat verhuizen of verbouwen, kan de lamp gewoon mee. De lampen van Lightyears zijn niet voor niets tijdloos en van een lange levensduur! design verlichting is perfect wanneer je net wat anders wilt dan de standaard verlichting die je overal ziet. Het design van bijvoorbeeld Lightyears past perfect in ieder interieur.

De prachtige lampen

Natuurlijk hebben wij ook rondgesnuffeld tussen de prachtige designs van Lightyears. Onze ultieme favoriet is de Carvaggio P1 Mat Hanglamp. De naam zegt het al, een matte hanglamp, ontzettend tof! Wij zien deze lamp al helemaal hangen boven bijvoorbeeld onze eettafel. De hanglamp is verkrijgbaar in donkergrijs, licht grijs, wit en zwart. Persoonlijk zouden wij voor donkergrijs gaan, een stoere kleur. De designer van deze hanglamp is Cecilie Manz. Cecilie ontwerpt voor verschillende designers, waaronder voor Lightyears. Voor hun ontwerpt ze diverse soorten lampen, zoals hang- en vloerlampen.

Wat vind jij van deze prachtige lampen?

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *