Leuke accessoires voor in de slaapkamer

Is je slaapkamer toe aan wat vernieuwing? Ga dan op jacht naar leuke accessoires. Met accessoires kun je op een snelle en goedkope manier je slaapkamer een andere uitstraling geven. In dit artikel deel ik de leukste accessoires met je, lees je mee?

 

Schilderijen en foto’s

Om op een simpele manier een saaie muur op te leuken, kun je een schilderij en/of foto ophangen. Zo zijn wij bijvoorbeeld gegaan voor een schilderij met dieren, maar je kunt ook kiezen voor een landschap of je gezin. Hier kun je alle kanten mee op! En ben je na een tijdje je schilderij of foto beu? Dan heb je hem zo vervangen voor wat anders. 

 

Zelf vind ik iets van kunst in de kamer altijd erg mooi. Een mooi beeld, een schilderij. Het maakt een kamer gewoon af. 

 

Planten 

Wist je dat planten ook erg leuk staan in de slaapkamer? Meestal zetten mensen planten alleen in de woonkamer/eetkamer, maar ook in een slaapkamer staat het erg sfeervol. Kies bijvoorbeeld een grote plant die je in de hoek zet, of juist een kleintje voor op de vensterbank. Wat groen in de slaapkamer zorgt voor meer sfeer. En met een leuk potje staat het natuurlijk helemaal gezellig. Je hebt ook bepaalde Live Panels, dat zijn grote lijsten met echte planten die eruit steken. Erg origineel.

 

Spiegel

Wat ik ook altijd erg chique vind staan in een slaapkamer, is een spiegel. Of je nu gaat voor een ronde wandspiegel, of juist een grote staande spiegel, dat maakt niet uit. Kies wat bij de ruimte past. Een spiegel zorgt ervoor dat een ruimte optisch groter lijkt. Daarnaast is het natuurlijk ook handig om je outfit en make-up te checken. Win-win situatie! 

 

Verlichting

Verlichting is in een slaapkamer erg belangrijk. Zelf hebben wij twee nachtlampjes en een plafondlamp. Met verlichting kun je op een gemakkelijke manier een kamer opleuken. Koop bijvoorbeeld eens twee nieuwe nachtlampjes, dit geeft gelijk een heel andere sfeer in je slaapkamer. Kijk eens op Pinterest daar heb je duizenden borden vol inspiratie voor verlichting en ga daarna lekker shoppen!

 

Wat voor accessoires heb jij in je slaapkamer?

slaapkamer accessoires
slaapkamer accessoires