Magis Design: het merk zonder grenzen

Ken jij het designmerk Magis al? Magis omschrijft zichzelf als ontwerpen zonder grenzen, en dat zie je terug in de prachtige diverse designs. Wanneer je op zoekt bent naar nieuwe designmeubels, is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij Magis. In dit blog laten wij je graag kennismaken met dit bijzondere merk, lees je mee?

Het merk Magis

Magis Design is een Italiaans merk, gericht op kwaliteit en creativiteit. Magis legt op dit moment de focus op desingmeubels zoals stoelen, tafels en barkrukken. Op dit moment werken ze samen met vele topdesigners. Een veelzijdig merk dus! Een van de designers is Jasper Morrison. Jasper heeft voor Magis diverse meubels ontworpen, zoals een klapstoel en een prullenbak. Herkenbaar aan zijn werk is het strakke, maar functionele design.

Magis stoelen

Ons oog ging direct uit naar de Magis Stoelen. Het zijn aparte ontwerpen, waar je soms even twee keer naar moet kijken. Dat maakt het juist ontzettend leuk! De stoelen hebben een gedurfd uiterlijk, waardoor ze prachtig passen in een design interieur. Extra leuk om te doen: stoelen samen mixen. Zo heb jij een leuke mix van eetstoelen aan je eettafel, wat ook nog eens erg tof staat. Ook de stoelen worden ontworpen door diverse designers, zo is er voor ieder interieur een passende stoel.

Favoriete product

De Magis Voido Hoogglans Schommelstoel is een bijzonder product. Wij vinden hem fantastisch! Een echte eyecatcher voor in je interieur. Daarnaast lijkt het ons ook een heerlijke stoel om lekker in te lezen of televisie te kijken. Wat extra gemakkelijk is, is dat de stoel binnen- én buiten gebruikt kan worden. Ik zie hem in de winter al helemaal staan in onze woonkamer, om hem vervolgens in de zomer naar buiten te verplaatsen. Relaxen zoals het hoort!

Wat vind jij van Magis Design?

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *