Combineer huiselijk met design, kies voor Marset lampen

Het hebben van verlichting in huis is natuurlijk voornamelijk voor praktische doeleinden. Maar waarom zou je dit praktische nut niet combineren met een geweldig mooi design? De design verlichting van Marset is prachtig en zorgt voor een huiselijk gevoel.

Een familiebedrijf is nog steeds vooraanstaand

Het familiebedrijf Marset is in 1965 opgericht en is momenteel onder leiding van Javier Marset. Marset richt zich met name op verlichting en dan specifiek op hoogwaardige en design verlichting. De bekendste lamp van Marset is de Discocó. De meeste lampen worden handgemaakt in de werkplaats in Barcelona. Het is echt een pareltje om aan jouw plafond te hebben.
Je kunt een Marset lamp voor verschillende kamers gebruiken. Voor boven de eettafel zijn er mooie modellen ontworpen zoals de Pleat Box 36 en 47. Deze lampen worden beiden handgemaakt in de werkplaats, dat geeft een extra uniek gevoel vind ik. Maar ook kun je een vloerlamp aanschaffen, die ergens in huis op de vloer kan staan. De plafondlampen van Marset zijn toch wel het meest populair en zorgen er echt voor dat jouw interieur een prachtige toevoeging erbij krijgt.

Discocó, het paradepaardje van Marset

Wat een prachtige lamp, eigenlijk vind ik lamp een te simpel woord voor zo’n mooi design. Ik zou graag een Discocó in mijn huis hebben. Vooral de hanglamp vind ik echt prachtig, je kunt de hanglamp in wit, zand, grijs of zwart-goud bestellen. Welke kleur past goed bij jouw interieur? Deze lamp wordt niet handgemaakt maar is zeker vooraanstaand op het gebied van design verlichting. De uitstraling van de lamp is mooi en het licht van de lamp vult de gehele kamer. Door de verschillende kappen op de lamp ontstaan er verschillende lichtbundels die zorgen voor een huiselijk gevoel.

Welke Marset lamp zou jij graag willen? Word jij ook zo vrolijk van de Discocó lamp?

5 reacties op “Combineer huiselijk met design, kies voor Marset lampen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *