Super review en winactie van de B-Bag Mighty B-Box Poef!

Super review en winactie van de B-Bag Mighty B-Box Poef!

Ik hou van comfortabel en kleur. De B-Bag B-Box is precies dat! En nu kun je hem ook nog eens winnen! Lees snel verder om mee te kunnen doen.

De B-Bag B-Box

De B-Bag Mighty B-Box Poef is niet zomaar een poef. Het is een super comfortabele, kleurrijke en easy to use poef. Je kunt de B-Bag B-Box gebruiken als kinderzitje, als voetenbankje, om lekker op te gamen.. Hij zit echt super lekker zacht. Hij is niet mega groot, dus ook ideaal tijdens yoga om op te zitten of onder je knieën te leggen.

Wat ook heel fijn is dat hij van een super sterke en easy to clean materiaal is. Dus als je de poef buiten in de tuin wilt zetten bij een lekker vuurtje terwijl je aan het winter BBQen bent, dan kan dat. Je kunt hem dus ook prima gebruiken binnen en buiten. Super chill natuurlijk naast je andere Design Tuinmeubelen.
Meenemen naar een picknick of naar het park bijvoorbeeld is dus geen probleem. Hij weegt nl ook echt niks.

Design Poefs & Hockers staan echt in ieder interieur. Deze zijn bijvoorbeeld in wel 10 kleuren te krijgen!

Extreme Lounging

Lounging is toch wel het woord van 2017. Maar Extreme Lounging is echt zo een merk die staat voor extreem relaxte producten als de B-Bag B-Box. Ze hebben lekker veel keuze, en de items zijn producten van nu, die passen in een modern en zelfs in een minimalist huishouden.

WINNEN!!!

Onze favoriete kleur is de Aqua!! Wij hebben hem getest en nu is het even vechten wie van de twee hem mag houden. Hij staat namelijk cool in elke hoek van je huis. Wij mogen er dus ook 1 weggeven! Een hele mooie aqua kleurige B-Bag B-Box!!! Om mee te doen vragen wij een like op Mister Design Facebook en op The Decorator Facebook, en natuurlijk een reactie hier onder! Delen is altijd een extra punt 😉

Veel succes, de winnaar heeft over 2 weken bericht!

Deze winactie is onderdeel van 4 dagen interieur winacties!! Check dus morgen snel mamaisblut.nl voor weer een nieuwe winactie!

Back to Top
%d bloggers liken dit: