Nieuwe dubbelzijdige collectie Roomblush Mini

Roomblush vult haar textielcollectie Mini aan met diverse dessins en vele nieuwe ontwerpen met een ‘switch’. Veel ontwerpen binnen de collectie zijn om te draaien om zo variatie in de kinderkamer aan te brengen. Alle slaapzakjes, speelmatten en dekbedovertrekjes zijn dubbelzijdig te gebruiken en voorzien van twee verschillende prints in frisse zachte kleuren.

Dubbelzijdig – Let’s Switch

Roomblush mini is in korte tijd uitgegroeid tot een textielcollectie om een volledige kinderkamer mee aan te kleden. De prints en de kleuren zijn in alle series op elkaar afgestemd en zorgen voor rust en eenheid. Om nog meer variatie in de collectie aan te brengen, lanceert Roomblush nu een nieuwe collectie textielproducten met twee hippe prints per serie: Button & Feather, Arrows & Grid en Hearts & Pineneedle. Naast bedtextiel en badtextiel heeft Roomblush mini ook opbergers, kussens, vloerkleden en accessoires.

Roomblush

Het Belgische Roomblush zag het levenslicht door de creatieve ontwerpen van Eline Rousseau. Eline begon het merk met een collectie behangpapier, maar het groeide uit naar een totaalconcept voor de speelse kinderkamer. Bij Roomblush zeggen ze niet voor niets: ‘Playful interiors make you smile’.

Bekijk alle producten op www.roomblush.com

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *