Het nieuwe huis helemaal inrichten!

In het inrichten van je huis gaat best veel tijd zitten, maar is ook ontzettend leuk! Wij zijn nog druk bezig met dit huis, en je struikelt over de dozen, maar er is een heel mooi huis in zicht.

Licht!

Wat ik echt heel belangrijk vind is licht in een huis. Ons oude huis was zo donker dat je altijd wel een lamp aan had anders zag je niks. Werkt ook erg deprimerend. Dit typ ik nu ik lekker op mijn bank in mijn nieuwe woonkamer zit. Met de zon fel op mijn gezicht. HEERLIJK! Ik kan daar echt van genieten. Wij hebben ook echt hele grote ramen. In de avond is dat iets minder prettig want je kijkt het hele huis door. Daarom waren mooie gordijnen natuurlijk erg belangrijk.

Wij hebben gekozen voor lichte gordijnen omdat ik eigenlijk zoveel mogelijk licht wil houden in huis.

Pimp je bank!

Ik heb mij kapot gezocht naar mooie hoezen voor over de bank. Wij hadden van vrienden een hele mooie leren bank gekregen, maar hij is wel zwart. En zoals ik al zei, ik wil graag zo licht mogelijk. Wij hebben nu hele mooie zachte crème kleurige hoezen gevonden. Ook hebben we een setje lichtblauwe hoezen besteld. Dan kan ik tussendoor gewoon wassen, en heb ik toch wat variatie af en toe.

Mijn kantoor!

In dit huis heb ik dus eindelijk een eigen kantoor. Wat ik er dan nog graag bij wil is een extra bureaustoel. Jamey komt af en toe gezellig hier werken, en dus moet er nog wel een mooie bureaustoel bij. Het kantoor wordt ook voornamelijk wit. Met lichtblauwe kozijnen, een witte tafel en roze poten. De stoel die ik nu heb is ook lichtblauw. Misschien nog een roze stoel erbij? Wit vind ik voor een stoel dan net te besmettelijk vind jij niet?

Het kantoor staat nu nog helemaal vol met dozen, maar hopelijk zijn wij met een paar weken gewoon lekker helemaal klaar en kunnen wij hier eens echt relaxen. Foto’s komen nog!

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *