Over Jamey en Judith
Wij zijn geïntroduceerd door onze mannen die beste vrienden zijn. En zijn hecht geworden door onze passie voor bloggen, beauty, mode en fotografie. Ondanks/dankzij het leeftijdsverschil kunnen wij veel van elkaar leren en gaan we graag lekker uit eten, naar verschillende events of dagjes weg.

Jamey is 30 jaar jong en woont samen met haar verloofde en 2 kinderen in het groene Groesbeek. Ze is jamey.nl gestart vanuit een passie voor beauty producten. Dit is sinds 2014 uitgegroeid tot een online Beauty, Fashion en Lifestyle platform. Dagelijks kun je genieten van een dosis beauty, fashion, mommy en lifestyle artikelen.

Judith is 45 jaar en woont samen met haar twee prachtige dochters en man aan de rand van de Veluwe. Op www.pinkpress.nl neemt ze je sinds 2010 dagelijks mee in haar roze wereld van een healthy lifestyle, 40+ beauty en fashion, 2 meiden en alles wat haar verder bezig houdt.

Onze blogs zijn:

PinkPress.nl is een feel good site met een healthy insteek, fashion, en beauty voor de 30+. Lees over werken, mindset, lekker/gezond eten en het interieur. ADHD en autisme is erg belangrijk voor ons, maar ook andere themas uit het dagelijks leven. Met een puber en een dochter van 6 is het ouderschap wel een leidraad door het blog!

Jamey.nl is gestart vanuit een passie voor beauty producten. Tegenwoordig wordt het gezien als de place to go voor de fashionista met een maatje meer. Maar ook reizen, lifestyle en interieur worden uitgebreid besproken. Veel interessante reviews, tips en uiteraard originele shoots. Op de site vind je onder andere verhalen over mijn zwangerschap, de eerste weken van ons leven met kinderen, maar ook dingen waar wij tegen aan lopen als ouders. Is het allemaal zo leuk? Of zijn er ook mindere momenten in het ouderschap?

Mamaisblut.nl een lifestyle site voor iedereen op een low budget. Voor diegene die graag kwaliteit kiest voor een goede prijs. Voor diegene die graag leest over tips om te solliciteren, bloggen of ander werk. Voor diegene die meer wil!

MommyLovesPink.nl is de site voor de vrouw die graag moeder wil worden, zwanger is, en natuurlijk de mama’s van babies en kindjes tot 4 jaar. Met veel persoonlijke verhalen, maar ook tips en tricks.Met mooie interieur en fashion inspiratie voor de kids en zwangere vrouwen.

TheDecorator.nl is onze jongste website. Op deze site kun je terecht voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie, design meubels en lifestyle artikelen. Zowel het interieur, exterieur en woonaccessoires komen regelmatig aan bod.

Fabulouslifeofateenager.nl Een blog voor tieners door tieners. Denk aan fashion, beauty, interieur en vriendschappen. Maar ook gadgets, tips en tricks om te leren, en wat er allemaal veranderd als je 18 wordt!

Instahome.nl Is de jongste interieur site voor insta waardige interieur tips.