Over ons

Over Jamey en Judith
Wij zijn geïntroduceerd door onze mannen die beste vrienden zijn. En zijn hecht geworden door onze passie voor bloggen, beauty, mode en fotografie. Ondanks/dankzij het leeftijdsverschil kunnen wij veel van elkaar leren en gaan we graag lekker uit eten, naar verschillende events of dagjes weg.

Jamey is 26 jaar jong en woont samen met haar vriend en kat in het groene Groesbeek. Ze is jamey.nl gestart vanuit een passie voor beauty producten. Dit is sinds 2014 uitgegroeid tot een online Beauty, Fashion en Lifestyle platform. Dagelijks kun je genieten van een dosis beauty, fashion en lifestyle artikelen.

Judith is 40 jaar en woont samen met haar twee prachtige dochters en man aan de rand van de Veluwe. Op www.pinkpress.nl neemt ze je sinds 2010 dagelijks mee in haar roze wereld van een healthy lifestyle, 40+ beauty en fashion, 2 kleine meisjes en alles wat haar bezig houdt.

Onze blogs zijn:

PinkPress.nl is een feel good site met een healthy insteek, fashion, en beauty voor de 30+. Lees over reizen, dagtripjes, lekker/gezond eten en het interieur. ADHD en autisme is erg belangrijk voor ons, maar ook andere itemas uit het dagelijks leven. Met een puber en een peuterpuber worden ook de mama’s niet overgeslagen. This is Life after 35!

jamey.nl is gestart vanuit een passie voor beauty producten. Tegenwoordig wordt het gezien als de place to go voor de fashionista met een maatje meer. Maar ook reizen, lifestyle en interieur worden uitgebreid besproken. Veel interessante reviews, tips en uiteraard originele shoots. Mijn zwangerschaps journey komt ook aan bod.

Mamaisblut.nl een lifestyle site voor iedereen op een low budget. Voor diegene die graag kwaliteit kiest voor een goede prijs. Voor diegene die graag leest over tips om te solliciteren, bloggen of ander werk. Voor diegene die meer wil!

MommyLovesPink.nl is de site voor de vrouw die graag moeder wil worden, zwanger is, en natuurlijk de mama’s van babies en kindjes tot 4 jaar. Met veel persoonlijke verhalen, maar ook tips en tricks.Met mooie interieur en fashion inspiratie voor de kids en zwangere vrouwen.

TheDecorator.nl is onze jongste website. Op deze site kun je terecht voor je dagelijkse dosis interieur inspiratie, design meubels en lifestyle artikelen. Zowel het interieur, exterieur en woonaccessoires komen regelmatig aan bod.

Fabulouslifeofateenager.nl Keira is een meisje van 11, die graag vlogs maakt. Sinds kort heeft zij ook haar eigen blog. Zij blogt/vlogt over kleding, de Sims4, speelgoed, lekkere dingen en andere dingen die een meisje van 11 interessant vindt!

Back to Top