Printcandy; posters voor in de kinderkamer

Printcandy heeft onlangs de website in een compleet nieuw jasje gestoken en dat mag gevierd worden! Daarom zijn er diverse nieuwe posters aan het assortiment toegevoegd.

Ga voor een hippe maandkalender met abstracte patronen of dans fluitend het nieuwe jaar in met de quote-kalender. Let’s chase these dreams! Nieuw is ook de geboorteposter Hello Little One: minimalistisch in zwart-wit met alleen de naam van de baby of met vrolijk gekleurde confetti en de geboortegegevens. Een echte eyecatcher met een persoonlijke touch voor de kinderkamer!

Restyle de kinderkamer

Geef de kinderkamer eenvoudig een frisse look met een leuke naamposter, een letterprint of een gave geboorteposter van Printcandy. Prachtige prints met hippe ontwerpen die je zélf kunt personaliseren. Zo kun je de nieuwe geboorteposter Hello Little One eenvoudig houden met enkel de naam van je kindje of aanvullen met bijvoorbeeld de geboortedatum, het gewicht en de lengte onderaan de print. Kies daarnaast voor confetti met stippen, hartjes of sterren in de gewenste kleur en je hebt een unieke poster die perfect in de kinderkamer past! Een geboorteposter is ook erg geschikt als origineel kraamcadeau. De posters zijn er in twee formaten: 21 x 30 cm (€ 12,50) en 30 x 40 cm (€ 18,50).

De kalenders van Printcandy
Bij Printcandy vind je twee maandkalenders voor 2017 en twee handige verjaardagskalenders. Kies uit een hippe maandkalender met abstracte handgetekende patronen in zwart-wit of een verjaardagskalender met inspirerende quotes. Geef de kalender een persoonlijk tintje door zelf het formaat te kiezen en de kleuren aan te passen. Extra leuk: de kalenders op A4-formaat worden geleverd met een zwart klembord en bij een kalender op A3-formaat krijg je een metalen hanger cadeau. De kalenders zijn er in twee formaten: 21 x 30 cm (€ 21,50) en 30 x 40 cm (€ 26,50).

Over Printcandy
Printcandy is dé webshop voor prints en posters met een persoonlijke touch. Van een quoteposter met eigen tekst tot een family-print met stamboom: pas de kleuren en teksten eenvoudig aan met de online editor en je bent verzekerd van een uniek, persoonlijk en origineel cadeau! Natuurlijk zijn de prints en posters ook leuk om jezelf cadeau te doen. Fijn om te weten: de prijzen op Printcandy zijn inclusief verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland.

Eén reactie op “Printcandy; posters voor in de kinderkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *