Rocky eetkamerstoelen: gave industriële stijl stoel

Je ziet steeds meer eetkamerstoelen die een industriële stijl hebben en daar ben ik gek op. De industriële stijl in het interieur spreekt mij de laatste jaren erg aan. Maar toch blijf ik me vasthouden aan de klassieke stijl in stoelen tot in deze perfecte combinatie tegenkwam.

De Rocky eetkamerstoelen van 2 Stone zijn een combinatie tussen industrieel en klassiek. Het ruitmotief geeft het klassieke gevoel wat je gewend bent van klassieke meubels en de metalen poten geven het industriële gevoel weer.  Toen ik de stoelen eenmaal in huis had, ik er echt super blij mee en ze staan super goed aan mijn eetkamertafel.

Kies een passende variant voor jouw interieur

Zoals je kunt zien heb ik gekozen voor de stone variant. Er zijn namelijk drie varianten van de Rocky eetkamerstoel: cognac, stone of burgundy. Alle drie prachtige kleuren en uitvoeringen in mijn ogen maar de stone past het beste in mijn interieur. De stoelen zijn overigens te bestellen per set van 2 voor een prijs van €179,99 momenteel zelfs maar €139,99. Dat vind ik persoonlijk echt een super goede prijs voor zulke mooie stoelen. De ledere bekleding zorgt ervoor dat  je de stoel gemakkelijk kunt combineren met een industrieel of modern interieur.

Voldoende zitcomfort

Maar naast een prachtige uitstraling heeft de Rocky eetkamerstoel ook voldoende zitcomfort. Je kunt hier lekker op dineren maar zelfs als je op de stoel werkt is het ideaal. Door de aanwezigheid van voldoende vulling heb je echt een lekkere comfortabele zithouding. Het is echt een aanwinst voor ieder interieur dus. De rugleuning van de stoel is zo gemaakt dat je altijd in een goede houding zit. Dat is erg belangrijk wanneer je langere tijd op de stoel zit, tijdens dinertjes of werkzaamheden. Overigens is het frame eenvoudig in elkaar te zetten en daarom zelfs geschikt voor mensen met twee linkerhanden.

De Rocky eetkamerstoelen zijn te koop bij Damiware voor €139,99 per set.

BewarenBewaren