Sprookjesachtige nieuwe kinderkamercollectie van Hartendief

De nieuwe collectie van Hartendief brengt een sprookjesachtige wereld tot leven. Met de nieuwe behangcirkels, dromerige wandlampen en bijpassende muurstickers is in een handomdraai een sfeervolle kinderkamer te creëren. Alle motieven sluiten naadloos aan bij de huidige trends in kinderinterieur.

 

Wonder Wandlampen

Drie nieuwe magische wandlampen voegt Hartendief toe aan het assortiment. Overdag zijn de wonderlampen al ware blikvangers; maar ’s avonds wordt het helemaal bijzonder. Elke lamp heeft namelijk een verborgen geheim: als het licht aangaat, komt er een andere, sprookjesachtige wereld tevoorschijn. Elke lamp vertelt een verhaal. Grom bijvoorbeeld mee met de Leeuwen in de jungle of glij net als beer en kleine zwaan mee op de rug van de Zwanenprinses. De Wonder Wandlampen prikkelen de fantasie en laten kinderen met gemak in slaap vallen. Een wereld om heerlijk bij weg te dromen. Er hoeft alleen een spaarlamp in de lamp en et voilà, het sprookje komt tot leven.

Behangcirkels

De oorspronkelijk in aquarel geillustreerde behangcirkels bestaan uit drie soorten: het ‘Witte Woud’, een verstilde illustratie van witte stammen op een blauwe ondergrond, ‘Dieren in het Bos’- waar een groep schattige dieren heerlijk slaapt bij het kampvuur en het ‘Regenwoud’, een spannend woud met wilde dieren en de vrolijke zoektocht naar meneer Kameleon.

Tip! Voor een dromerige nacht kun je ook slapen bij Nijntje!

Muurstickers

Het verhaal is compleet met een bijpassende muursticker vol herkenbare dieren van de andere producten. Laat Grote IJsbeer haar kleintje de lamp aan doen, of Zwaan Kleef Aan met haar sierlijke kroontje door de kamer zwemmen. Haasje Repje houdt met haar pootjes voorzichtig het lichtsnoer vast.

Hartendief

De volledige collectie van Hartendief is een geheel Nederlands product, alle items worden hier ontworpen, uitgedacht en geproduceerd. Met de collectie waarborgen ze hoge kwaliteit, korte lijnen en respect voor mens en milieu. Hartendief bestaat uit een klein team enthousiastelingen dat dagelijks met veel liefde en plezier aan de meest originele en fantasierijke producten werken. Of zoals ze zelf zeggen: ‘We create magical things for magical people’. Kijk voor meer informatie op www.hartendief.com

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *