Thuiswerken? Ga naar buiten! 

Op dit moment werken vele van ons nog vanuit huis. Nu het mooier weer wordt, is binnen zitten steeds minder prettig. We willen naar buiten! Maar waarom creëer je dan niet gewoon een werkplek in de tuin? In dit blog deel ik tips met je, hoe jij prettig buiten kunt werken. Lees je mee?

Zijn de kinderen lekker in de tuin aan het spelen, zit jij boven op je kantoortje te zweten. Dat is helemaal niet nodig, sleep gewoon alles naar buiten en denk aan de volgende tips!

Koop een loungeset of tuintafel

Om productief in de tuin te kunnen werken, zijn loungesets of een tuintafel onmisbaar. Daar hoef je niet voor naar de winkel, online kun je ook veel loungesets vinden. Om wel in een goede houding te blijven zitten, moet je wel zorgen voor bijvoorbeeld een stevige stoel bij je loungeset. Zo kun je wel fijn zitten en toch heel wat uurtjes doorwerken. Heb je al een loungeset of heb je niet zoveel ruimte? Dan kun je ook gaan voor een tuintafel. 

 

Zorg voor een goede parasol of overkapping

Hoe fijn het zonnetje ook is, continu in de zon zitten is niet fijn en niet gezond. Zorg daarom voor een goede parasol die je het meeste deel van de dag open kunt zetten. Zo zie jij tenminste nog duidelijk je laptop en bescherm je je huid tegen de felle zonnestralen. Heb je iets meer budget en wil je wat meer met je tuin? Dan is het nu wellicht het moment om een overkapping te plaatsen in je tuin. Niet alleen fijn voor het werken, maar ook voor gezellige etentjes en borrelmomenten! Uiteraard kun je ook een zonnescherm gebruiken, zo valt er minder zon op je scherm en ben je ook wat beter beschermd tegen de felle zon.

 

 

De voordelen van daglicht

Daglicht is goed voor ons en het milieu. Enkele voordelen:

  • Je hoeft geen lamp aan te zetten en zo bespaar je energiekosten.
  • Daglicht zorgt voor Vitamine D, een belangrijke vitamine die wij nodig hebben.
  • Moet je vaak foto’s maken voor je werk? Dan is daglicht het beste licht dat je kunt gebruiken.
  • Buiten zijn zorgt voor een betere weerstand.

Buiten werken is fijn! 

 

Werk jij weleens vanuit de tuin?

thuiswerken in de tuin
thuiswerken in de tuin