Vicky Weiler Tung Design: Een prachtige collectie lampen, gemaakt van niet-alledaagse materialen

Stas Home Déco, hét agentschap met unieke, internationale woonmerken, voegt opnieuw een heel bijzonder merk toe aan het portfolio: Vicky Weiler Tung Design. Met een prachtige collectie lampen, gemaakt van niet-alledaagse materialen, een waardevolle uitbreiding van het assortiment.

Designer Vicky Weiler is als oud-studente van de gerespecteerde hogeschool voor Artistieke Kunsten Camondo, het creatieve brein achter Tung Design. Ze startte haar carrière met een prachtige collectie vazen, met als hoogtepunt de vaas Ondée, die een absolute bestseller werd bij onder andere verdeler Serax. Naast de vazen werkte Vicky aan haar eigen lampencollectie. En met succes, want de lampen werden gebruikt door het befaamde museum MoMa en de stylist van de koninklijke familie Grimaldi, die er de tafels van Kerstdiner mee aankleedde.

Vicky Weiler Tung Design

Unieke lampen in bijzondere vormen

De lampencollectie van Vicky Weiler Tung Design bestaat uit bijzondere lampen met hedendaagse vormen. De Ghost lamp (€ 225) is een echte eyecatcher. Als je er op een afstandje naar kijkt, lijkt het net een spookje, maar dan wel een die een zacht gouden licht verspreidt. De flexibele stof is in verschillende richtingen te duwen, zodat het lichteffect telkens veranderd.

De Globo lamp is strak, modern en geeft een stoere touch aan een landelijk interieur. De metalen structuur doet denken aan een druppel. De Globo is verkrijgbaar als hanglamp en als staande lamp, vanaf € 199.

De Iside lamp (€ 240) is met recht een bijzondere verschijning. De prijswinnaar bij het Museum of Modern Arts en heeft op de Kersttafel van de familie Grimaldi gestaan. De lamp bestaat uit een metalen structuur met stof gemaakt van glasweefsel. Dit geeft een prachtige, glanzende structuur die het licht zeer diffuus doorlaat. Een eyecatcher voor elk interieur.

1 april vis van Vicky Weiler Tung Design

De collectie van Vicky Weiler Tung Design biedt ook ruimte voor grappige ontwerpen, zoals de Aprilvis. Een plastic zak met daarin een silicone vis. Verkrijgbaar als hanglamp of staande lamp, vanaf € 75. Een originele lamp waarbij je in eerste instantie je ogen niet gelooft.

De lampencollectie van Vicky Weiler Tung is verkrijgbaar bij webshop La Boutique Blanche en diverse andere verkooppunten.

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *