Welke vorm badkamerspiegel kies jij?

Een badkamer is natuurlijk niet af zonder een prachtige badkamerspiegel. Maar er zijn zo veel soorten en maten. Welke zijn er nou écht de moeite waard en zorgen voor een stralend badkamer interieur? In dit artikel lees je onze top 10 mooiste badkamerspiegels.

Welke vorm past bij jouw badkamer?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is: welke vorm past er in jouw badkamer? Welke vorm complimenteert de rest van je badkamer interieur? Heb je een dubbele wastafel, of juist een klein badkamertje waar je echt alleen een functioneel item wilt hebben. Wanneer je dit voor ogen hebt kun je aan de slag met shoppen!

Rond

Een ronde spiegel is niet alleen prachtig, maar geeft ook een speels effect. Wat een erg handige, maar ook mooie feature is die je tegenwoordig veel ziet bij badkamerspiegels is een LED-verlichting rond om de spiegel. Zo heb je altijd een mooie sfeerverlichting die ook nog eens erg handig is voor wanneer je bijvoorbeeld je make-up aanbrengt. Sommige spiegels hebben zelfs een one-touch bediening!

Rechthoek

Een rechthoekig design is vooral erg mooi wanneer je een brede wastafel of bijvoorbeeld een dubbele wastafel. Je geeft de ruimte een luxe sfeer, vooral wanneer je ook nog eens een LED-verlichting hebt in je spiegel. Omdat deze spiegel vaak erg groot is zul je ook extra veel licht creëren in je badkamer.

Wist je dat er ook hele mooie horizontale spiegels zijn met een lijst? Deze lijst geeft een nog strakkere uitstraling.

Ovaal

Wil je gaan voor iets aparts? Een statement piece in je badkamer? Dan is een spiegel met een ovale vorm absoluut een must! Deze spiegels vallen direct op door de bijzondere vorm. En uiteraard zijn ook deze spiegels met LED-verlichting verkrijgbaar.

Vierkant

Uiteraard kan een vierkante spiegel niet ontbreken aan dit lijstje. Een vierkante spiegel is tijdloos. Deze past vrijwel in elke badkamer. Maar wist je dat het extra mooi staat in een kleine badkamer? Je kunt ze namelijk in alle maten krijgen waardoor ook in een studentenflatje een vierkante spiegel prima past. Heb je weinig verlichting in je badkamer? Kies dan ook hier weer voor een spiegel met LED-verlichting. Zo weet je zeker dat je er niet als een panda bij loopt na het douchen! Iets minder budget? Neem dan gewoon een spiegel zonder verlichting.

Zoals je ziet is er wel voor elke badkamer een passende spiegel. Welke vorm past er het beste in jouw badkamer?

Badkamerspiegel