Witgoed 2018 | wasmachines, drogers en koelkasten

Ben je van plan een nieuwe wasmachine aan te schaffen? Of heb je misschien een nieuwe koelkast nodig? Houdt dan de laatste trends goed in de gaten. Dan weet je zeker dat je helemaal bij de tijd bent, ook als het om witgoed gaat. Hieronder ontdek je de laatste trends op witgoed.

 

Bij het aanschaffen van witgoed zoals wasmachines, drogers en koelkasten, houden we eigenlijk niet zo snel rekening met de laatste trends. Best zonde, want je gaat er een aantal jaren tegenaan kijken. Nog belangrijker is; de functies. Door de jaren heen gebruiken we onze witgoed machines net even anders dan voorheen, daarom is het nuttig om even bij de laatste trends stil te staan.

 

Eco-vriendelijk wassen

Een van de grootste trends van tegenwoordig is het woord Eco. Hoe duurzamer en beter voor het milieu, hoe beter. Buiten het langzaam afschaffen van plastic tassen en de grootse opkomst van zonnepanelen voor consumenten, kun je zelf ook bijdragen aan een beter milieu. Je wasmachine is daar een groot onderdeel van. Zo zijn de nieuwe modellen uitgerust met een zogeheten eco-stand. De machine wast je kleding dan automatisch op een koudere temperatuur en draait minder toeren. Daarbij verbruikt hij ook nog eens minder water en minder stroom. Check bij de aankoop van een nieuwe wasmachine dus of ze een eco-stand hebben!

 

Automatische wasmiddeldosering

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn; nooit meer te veel wasmiddel of wasverzachter in de machine gooien. Toch komen er steeds meer wasmachines op de markt met systeem waarmee het wasmiddel automatisch gedoseerd wordt. Dit bespaart je niet alleen heel wat wasmiddel, maar het is ook nog eens beter voor je machine en je kleding. Grote merken zoals Miele, Bosch en Samsung hebben deze functie al in hun machines verwerkt.

 

Eco koelkast

We gaan weer terug naar de eco-trend die we eerder noemden, deze keer voor de koelkast. Ook bij de aanschaf van een nieuwe koelkast (of vriezer) is het slim om er even extra op te letten of de machine energiezuinig is. Hiermee ben je niet alleen goed bezig voor het milieu, maar verbruikt het apparaat een stuk minder stroom. Tel uit je winst!

 

Voor studenten; een mini koelkast

Niets is zo vervelend als een koelkast in een studentenhuis. Over het algemeen is er nooit genoeg ruimte op de plankjes en ze zijn lang niet altijd even schoon. Daarom zijn mini koelkasten tegenwoordig helemaal in. Ze passen op iedere kamer en bieden net een beetje extra ruimte voor je etenswaren. Een gouden tip is wel om er eentje aan te schaffen die niet teveel geluid produceert, want slapen naast een brommende koelkast, daar moet je ook maar tegen kunnen.  

 

Eén reactie op “Witgoed 2018 | wasmachines, drogers en koelkasten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *