Woontrend Hangstoelen

Je kan er bijna niet meer heen maar hangstoelen zijn een ware hype. Al mijn vriendinnen hebben er al één! Een hangstoel is leuk voor in en buitenhuis. Het is een ideale plek om even lekker te ontspannen en geeft een mooi industriële uitstraling aan je interieur. Vandaag laat ik je verschillende soorten zien en ook in welke ruimte ze ideaal zijn! Kijk je mee.

Woontrend Hangstoelen

Hangstoelen zijn erg handig je kan ze gemakkelijk ophangen en ook weer zo weg halen, het neemt weinig ruimte in dus zelf voor een leuke studio of balkon een mooi oplossing. Hangstoelen zijn ze in hele neutrale kleuren en materialen verkrijgbaar en zijn ze dus makkelijk te matchen met je huidige interieur.

 

 

Woontrend Hangstoelen

                                      Foto Pinterest

Hangstoel in je tuin

Zowel in de winter als in de zomer kan een hangstoel. In de zomer is het ook leuk om er een buiten te hangen. Zo creëer je een perfecte vakantie- sfeer in je eigen tuin! Mocht je nou geen ruimte hebben om een hangstoel op te hangen zijn er ook nog hangstoelen met een standaard. Wat kussen, kaarsen en groen en je tuin heeft al een hele andere uitstraling.

Woontrend Hangstoelen

                                      Foto Pinterest

Hangstoel in je Slaapkamer

Ook is een hangstoel geschikt voor in de slaapkamer, het is ook ideaal voor een kinderkamer met leuke gekleurde kussens. Waar je kindje in kan relaxen of jij samen met je kindje een boekje kan lezen. Wist dat ongeveer de draagkracht van een hangstoel 200 kilo is! Ze zijn dus erg stevig en ze kunnen heel wat hebben.

Woontrend Hangstoelen

                                     Foto Pinterest

Hangstoel in je Woonkamer

De meest gebruikelijke plaats om een hangstoel op te hangen is de woonkamer. Je kan een hem combineren bij je bank of als je de ruimte hebt een hoekje maken in je woonkamer waar je de hangstoel kan ophangen en je even kan terugtrekken. Zowel voor volwassenen als voor kinderen is deze trend gewoon echt heel erg leuk!

Wat vind jij van de Woontrend Hangstoelen

Liefs, Lonneke

Plaats als eerste een reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *