Zomer in eigen tuin: zo creëer je een relaxte tuin.

Misschien ga je de zomer wel niet op vakantie vanwege alle omstandigheden en blijf je lekker thuis. Vakantie in eigen huis en tuin kan ook heerlijk zijn! Zeker wanneer je een fijne tuin hebt waar je heerlijk kunt relaxen en kunt genieten van het weer. In dit artikel deel ik een aantal tips met je hoe jij een relaxte tuin creëert voor een zomer in eigen tuin, lees je mee?

 

Schaf een fijne loungeset aan

Een echte must voor een relaxte tuin is een fijne loungeset. Of je nu gaat voor een buiten loungebank, of voor een volledige set, een fijn zitje is onmisbaar. Wij hebben zelf vorig jaar geïnvesteerd in een mooie loungebank en ik ben er nog steeds super blij mee! Op mooie dagen breng ik heel wat uurtjes door op de loungebank. Lekker met een boek op de bank terwijl de kindjes spelen. In de avond heerlijk een borrel drinken samen met mijn partner. Niet te missen dus!

Wat ik ook erg leuk vind in de tuin is zo een tuinei. Een lekker ronde hangstoel waar je een beetje in kunt schommelen en helemaal in kunt wegkruipen. Dat is echt het ultieme relaxen!

 

Zwembad(je) erbij!

Hoe lekker is het om tijdens een warme dag af te koelen in een zwembad? Of je nu een grote, of juist een kleine tuin hebt, zwembaden zijn er in allerlei formaten. Tip: ga nu vast op zoek naar een zwembad. Ze zijn nu al regelmatig in de aanbieding bij verschillende winkels. Wanneer het straks echt warm wordt, zijn ze niet meer aan te slepen. Sla dus vast je slag!

Als je deze zomer veel in de tuin bent, dan is een trampoline erbij ook erg leuk! Lekker springen en dan hup het water in!

 

Barbecue of buitenkeuken

Het echte vakantiegevoel vind ik toch wel om de dag af te sluiten met een barbecue. Net als zwembaden, zijn ook barbecues er in verschillende soorten en maten. Dit hoeft niet duur te zijn. Nodig een aantal (niet te veel) vrienden uit, maak lekkere salades en hapjes en geniet van een gezellige avond! Vakantiegevoel gegarandeerd.

 

Hoe creëer jij een relaxte tuin?

zomer in de tuin
zomer in de tuin